EVENIMENTE
August
2017
L M M J V S D
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
November 2010
18
Thu
Conferinţa Internaţională Future of Europe

Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale împreună cu Societatea Română de Economie (SOREC) organizează Conferinţa Internaţională Future of Europe.

October 2010
21
Thu
Colocviile SOREC - Deschideri Economice

În data de 21 Octombrie 2010, la ora 16.00 în Aula Magna a Universităţii Româno-Americane din Bucureşti va avea loc a doua dezbatere a Colocviilor SOREC - Deschideri Economice cu tema "Matematica în Economie".

20
Wed
Jesús Huerta de Soto la Bucureşti

Jesús Huerta de Soto, profesor la Universitatea Rey Juan Carlos din Madrid şi unul dintre cei mai importanţi gânditori contemporani ai Şcolii austriece de economie va susţine un set de prelegeri la Bucureşti.

Revista OECONOMICA

Revista OECONOMICA este singura publicaţie economică academică din România ce apare cu regularitate din 1992, fiind fondată de Institutul Român pentru Liberă Întreprindere (IRLI) şi realizată în prezent sub auspiciile Societăţii Române de Economie (SOREC).

OECONOMICA propune un profil predominant teoretic, fără a exclude însă studiile istorice, aplicative. Acoperă aproape toate domeniile specializate ale ştiinţei economice, păstrând şi deschiderea către interdisciplinaritate şi dialog cu restul domeniilor generale ale ştiinţei.

Din dorinţa de a răspunde nevoii de dezbatere, ca suport al bunei înţelegeri a problemelor economice şi al bunei fundamentări a deciziilor economice în mediul privat şi public, revista propune comunităţii de economişti, cu titlu de permanenţă, rubrica Actualitate economică în dezbatere. Aici sunt oferite analize teoretice, precum şi aplicaţii practice în baza unei teme-cadru pe care colegiul editorial al OECONOMICA o consideră a fi relevantă pentru realitatea curentă şi o propune în avans, de la număr la număr, contribuitorilor interesaţi. Revista mai găzduieşte articole ştiinţifice pe teme generale, comentarii, răspunsuri, recenzii de carte. În opinia editorilor, numitorul comun rămâne, dincolo de varietatea subiectelor sau a şcolilor economice de la care se revendică autorii publicaţi, buna credinţă şi seriozitatea intelectuală.

Pentru mai multe informaţii accesaţi pagina de Internet a Revistei Oeconomica: oeconomica.org.ro