EVENIMENTE
August
2017
L M M J V S D
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
November 2010
18
Thu
Conferinţa Internaţională Future of Europe

Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale împreună cu Societatea Română de Economie (SOREC) organizează Conferinţa Internaţională Future of Europe.

October 2010
21
Thu
Colocviile SOREC - Deschideri Economice

În data de 21 Octombrie 2010, la ora 16.00 în Aula Magna a Universităţii Româno-Americane din Bucureşti va avea loc a doua dezbatere a Colocviilor SOREC - Deschideri Economice cu tema "Matematica în Economie".

20
Wed
Jesús Huerta de Soto la Bucureşti

Jesús Huerta de Soto, profesor la Universitatea Rey Juan Carlos din Madrid şi unul dintre cei mai importanţi gânditori contemporani ai Şcolii austriece de economie va susţine un set de prelegeri la Bucureşti.

Conferinta SOREC 2010

Conferinţa Anuală a Societăţii Române de Economie: "Criza Teoriei şi Teoria Crizei"

Criza economică actuală redeschide, parcă mai acut şi mai profund ca niciodată, dezbaterile care se poartă în economie cu privire la capacitatea noastră de a prezice astfel de fenomene, cu privire la teoriile care explică cel mai bine ciclurile economice dar şi cu privire la slăbiciunile aparatului teoretic şi metodologic folosit pentru a le studia şi a le explica.

Societatea Română de Economie invită cu acest prilej pe toţi economiştii interesaţi din mediul academic şi non-academic românesc să se înscrie cu lucrări originale şi nepublicate pe una dintre cele două tematici propuse spre dezbatere în cadrul acestei Conferinţe (Teoria Crizei / Criza Teoriei).

Locul de desfăşurare: Institutul Bancar Român, Str. Negru Vodă nr.3, sector 3, Bucureşti

Procedura de desfăşurare: Lucrările vor fi în limba română şi vor fi transmise prin intermediul paginii SOREC: www.sorec.org.ro (mail: office@sorec.org.ro) participant se poate înscrie cu o singură lucrare în calitate de unic autor sau coautor. Pentru a fi acceptate lucrările trebuie să aibă minim 10 pagini şi maxim 15 pagini (inclusiv anexe şi bibliografie). Evaluarea lucrărilor se va face de către membri Comitetului Ştiinţific al Conferinţei.

Condiţii de publicare a lucrărilor: Lucrările prezentate vor fi publicate în Revista OECONOMICA (cotată B+ CNCSIS, indexată în baze de date internaţionale: www.oeconomica.ro. Lucrarile vor fi redactate conform criteriilor academice stabilite pentru revistă şi publicate pe pagina de Internet a acesteia în secţiunea Ghid pentru autori.

Date importante:

25 Septembrie: Trimiterea abstractului comunicării propuse spre susţinere

1 Octombrie: Acceptarea abstractelor de către Comitetul Ştiinţific al Conferinţei

15 Noiembrie: Trimiterea comunicării în variantă finală. Evaluarea comunicărilor de către Comitetul Ştiinţific al Conferinţei

20 Noiembrie: Programul final al Conferinţei.

10 Decembrie: Desfăşurarea Conferinţei la Institutul Bancar Român din Bucureşti

Pentru a fi la curent cu toate informaţii legate de conferinţă vă rugăm să consultaţi permanent adresa de Internet a Societăţii Române de Economie: www.sorec.org.ro.

Persoana de contact pentru informaţii suplimentare: Dl. Cristian PĂUN; cpaun@ase.ro.

Documente importante:

1. Call for Papers - aici

2. Programul Conferinţei